VANLIGA FRÅGOR

 

JAG HAR TAPPAT BORT MITT ORDERNUMMER!

Inga problem, du kan söka dina biljetter genom att klicka på knappen nedan.

 

 

 

 

Vem kan delta?

Vi har två olika startgrupper. Välj Fun Race starten om du är över 15 år, välj mellan 2.5 eller 5 km. Välj Family Run starten om du har barn runt 6 år och springer banan tillsammans, distansen är då 2.5 km. Obs! endast rekomenderad ålder, du bestämmer själv om du anser att ditt barn kan delta tillsammans med dig. Tänk på att alla som ska springa i loppet måste ha var sin biljett, detta gäller både vuxna och barn.

 

VAD ÄR DET FÖR SKILLNAD PÅ 2,5 och 5 KM?

Väljer du 5 km distansen så springer du 2,5 km banan två varv. Dubbelt så kul och dubbelt så jobbigt.

 

HUR LÅNG TID TAR DET?

Tiden det tar att ta sig runt är högst individuellt beroende på om ni väljer att gå eller springa. Vid vissa hinder kan det ibland uppstå kö så att sätta något banrekord är inte att räkna med. Waterslide Obstacle Rush är ett Fun Race där man ska ha kul oavsett hur tränad man är.

 

Hur anmälER MAN SIG?

Du anmäler dig och dina vänner på vår hemsida där du betalar enkelt via betaltjänsten Stripe som godkänner Visa, Master Card och American Express kort. Eftersom Stripe är en Amerikansk betaltjänst behöver ditt kort kunna hantera utlandsköp. Kontakta din bank om du inte vet hur man tar bort spärren.

 

Kan jag köpa

biljetter på plats?

Det går att köpa biljetter på plats. Biljettkassan öppnar kl 08:00 och du har då möjlighet att anmäla dig till de lopp som har platser kvar.

 

​Kan jag ändra

min starttid?

Om det finns startplatser kvar kan du byta till en annan starttid inom samma prisgrupp. Du gör ändringen på plats, minst 90 minuter innan loppet.

 

​Kan jag ÖVERLÅTA MIN BILJETT TILL EN VÄN?

Om du av någon anledning inte kan delta så kan det vara bra att veta att du kan överlåta din biljett till en vän utan kostnad. Du behöver inte göra något mer än att uppge ordernumret när ni hämtar ut biljetterna och visa upp ett giltigt ID-kort. Enkelt och smidigt!

 

Vilka kläder bör

jag ha på mig?

Använd gärna bekväma gympaskor och löparkläder eller vanliga shorts och t-shirt. Undvik dina dyraste kläder, det finns stor risk att du blir blöt. Tänk på att du inte får ha på dig kläder med vassa detaljer som ex. nitar eller andra saker som kan skada våra uppblåsbara hinder. Ta gärna med ett ombyte och en handduk ifall du skulle blir blöt!

 

Behöver jag ta med

mig något SÄRSKILT?

För att få ut dina biljetter så behöver du kunna uppge ditt bokningsnummer och visa upp ett ID kort. Om du vill förvara en väska eller liknande i vår bemannade garderod så går det fortare om du har 20 kr i kontanter.

 

Var hämtar jag t-shirtS

som jag beställt?

Du hämtar ut dina förbeställda t-shirts i samband med att du hämtar ut dina biljetter. Har du beställt hemleverans av biljetter så hämtar du ut dina t-shirts i vårt servicetält. Var gärna på plats minst en timma innan start.

 

Kan man förvara

saker någonstans?

Du har möjlighet att lämna in ex. en påse eller väska i vår bevakade garderob. Garderobsavgiften är 20 kr per väska och vill du hämta något i väskan kostar det 10 kr per gång. Tag med jämna pengar i kontanter tack!

 

Din påse/väska får inte vara större än en standardryggsäck eftersom vi har begränsat utrymme i garderoben. Större väskor kan komma att debiteras dubbelt.

 

Vi rekommenderar att du lämnar värdesaker hemma. Waterslide Obstacle Rush ansvarar inte för saker som förlorats eller skadats i garderoben.

 

Kan jag ha mobiltelefon eller GoPro?

Det går bra att ha med sig mobiltelefonen så länge den är vattentät eftersom det finns risk att du blir blöt när du åker ner för det sista hindret som är en vattenslide. Du kommer inte att kunna ha mobilen i handen då många av hindren kräver två stadiga händer. Ha isåfall mobilen i en speciell plastficka på armen eller i en midjeväska. Du kan ha med din GoPro men se till att den sitter säkert fastspänd. Selfipinne är inte tillåtet.

 

Kör ni OAVSETT VÄDER?

Vi kan komma att behöva ändra på starttider i vissa fall när det kommer kraftigt regn eller när det är risk för åska eller hård vind. Läs alltid på vår hemsida eller Facebooksida innan loppet för eventuella förändringar som kan uppstå.

 

KAN DET UPPSTÅ KÖER TILL HINDREN PÅ BANAN?

Waterslide Obstacle Rush är ett hinderbanelopp för alla typer av människor. Vissa väljer att gå runt banan medan andra springer. På vissa stationer kan det därför uppstå kortare köer. Även på sista hindret som är den gigantiska  vattensliden kan viss köbildning uppstå då många behöver ta mod till sig innan man kastar sig ner för den branta backen. Waterslide Obstacle Rush ska vara en upplevelse och utmaning vilket skiljer oss från andra liknande lopp. Vissa av våra hinder är faktisk både utmanande och lite läskiga. Ha därför överseende med personer som kanske önskar stå över eller vänta på rätt tillfälle. Vi är ju alla här för att ha kul! :)

 

KAN MIN familj och

vänner komma och titta?

Inga problem, alla får komma och titta så länge man håller sig utanför markeringarna.

 

möhippa/svensexa på WOR,

Hur fungerar det?

Det är många som väljer att lägga sin möhippa eller svensexa i samband med loppet. För de grupper som har tider att passa så finns möjligheten att starta först. Kontakta oss när ni köpt biljetter på hej@waterslideobstaclerush.se så vi kan planera för er start.

 

Finns det någon mat

och dryck på området?

Vatten finns att köpa men ingen mat så tag gärna med egent mellanmål. Undantaget är Göteborg, ÅbyTravet där det kommer att finnas mat och dryck till försäljning på plats.

 

Kan jag få

pengar tillbaka?

Anmälningsavgiften till Waterslide Obstacle Rush återbetalas inte men det finns möjlighet att du kan överlåta din biljett till någon annan eller använda den till nästa års lopp.

 

Kan jag JOBBA SOM FUNKTIONÄR PÅ WATERSLIDE OBSTACLE RUSH?

Ja, vi tar emot ett 20-tal funtionärer som vill hjälpa oss under själva loppet mellan kl 09-16. Arbetsuppgifterna kan ex. vara att visa vägen utmed banan, dela ut badringar eller jobba vid något av våra hinder. Arbetet är fantastiskt roligt och du träffar många glada deltagare. Vill du jobba som funktionär så kan du anmäla dig via denna länken jobba som funktionär

 

VI ÄR EN IDROTTSFÖRENING SOM VILL HJÄLPA TILL!

Vi samarbetar gärna med lokala idrottsföreningar som dels kan bistå med funtionärer under loppet, men det finns även möjlighet att tjäna pengar till föreningen genom att sälja våra biljetter. Kontakta oss via länken så kontaktar vi er och berättar mer om hur det fungerar.

kontaktformulär idrottsförening

 

SÖK EFTER ORDERNUMMER HÄR

GÅ TILLBAKA