VANLIGA FRÅGOR

 

Vem kan delta i Waterslide Obstacle Rush?

Vi har två olika startgrupper. Välj Fun Race starten om du är över 15 år, här väljer du att springa antingen 2.5 eller 5 km. Välj Family Run starten om du har barn över 8 år och springer banan tillsammans, distansen är 2.5 km.

 

Hur KAN JAG anmälA mig och betala?

Du anmäler dig och dina vänner på vår hemsida www.waterslideobstaclerush.se där du betalar enkelt via betaltjänsten Stripe som godkänner Visa, Master Card och American Express kort.

 

​Kan jag köpa biljetter på plats?

Det går att köpa biljetter på plats den 29 juli. Biljettkassan öppnar kl 09:00 och du har då möjlighet att anmäla dig till de lopp som har platser kvar.

 

Hur lång är banan?

Waterslide Obstacle Rush har två olika startgrupper och olika distanser. Anmäl dig till det race som passar dig bäst! Välj Fun Race starten om du är över 15 år, här väljer du att springa antingen 2.5 eller 5 km. Välj Family Run starten om du har barn över 8 år och springer banan tillsammans, distansen är 2.5 km.

 

Vilka kläder bör jag ha på mig?

Använd gärna bekväma löparkläder eller vanliga shorts och t-shirt. Undvik dina dyraste kläder, det finns stor risk att du blir blöt. Du får inte ha på dig kläder med vassa detaljer som ex. nitar eller andra saker som kan göra hål på våra uppblåsbara hinder.

 

Behöver jag ta med mig något SÄRSKILT?

För att få ut dina biljetter så behöver du kunna uppge ditt bokningsnummer och visa upp ett ID kort. Ta gärna med ombyte och en handduk ifall du skulle blir blöt. Om du vill förvara en väska eller liknande i vår bemannade garderod så går det fortare om du har 20 kr i kontanter.

 

Var hämtar jag t-shirt eller vattenflaska som jag beställt?

Du hämtar dina produkter den 29 juli i samband med att du hämtar ut dina biljetter. Var gärna på plats en timma innan start.

 

Kan man förvara saker någonstans?

Du har möjlighet att lämna in ex. en påse eller väska i vår bevakade garderob. Garderobsavgiften är 20 kr per väska och vill du hämta något i väskan kostar det 10 kr per gång. Tag med jämna pengar i kontanter tack!

 

Din påse/väska får inte vara större än en standardryggsäck eftersom vi har begränsat utrymme i garderoben. Större väskor kan komma att debiteras dubbelt.

 

Vi rekommenderar att du lämnar värdesaker hemma. Waterslide Obstacle Rush ansvarar inte för saker som förlorats eller skadats i garderoben.

 

Kan jag ha mobiltelefon eller GoPro?

Det går bra att ha med sig mobiltelefonen så länge den är vattentät eftersom det finns risk att du blir blöt när du åker ner för det sista hindret som är en vattenslide. Du kommer inte att kunna ha mobilen i handen då måna av hinderna kräver två stadiga händer. Ha isåfall mobilen i en speciell plastficka på armen eller i en midjeväska. Du kan ha med din GoPro men se till att den sitter säkert fastspänd. Selfipinne är inte tillåtet.

 

Kör ni även om det regnar?

Inga problem, så länge som det inte blåser storm. Är det övergående spöregn så finns möjligheten att vi flyttar fram starten en stund tills det lugnat sig. Vi har ett gigantiskt tält där alla deltagare och åskådare kan ta skydd i händelse av regn. .

 

KAN MIN familj och vänner komma och titta?

Inga problem, alla får komma och titta så länge man håller sig utanför markeringarna. Det finns även möjlighet för barn att leka i Sommarkul på Gärdets lekland. Mer information finns på www.sommarkul.se

 

Finns det någon mat och dryck på området?

Ja vi har en kiosk med korv och bröd, pannkakor, chips, frukt och godis samt dricka och glass.

 

​Kan jag ändra min starttid?

Om det finns startplatser kvar kan du byta till en annan starttid inom samma prisgrupp. Du gör ändringen på plats, minst 90 minuter innan loppet.

 

Kan jag få pengar tillbaka?

Anmälningsavgiften till Waterslide Obstacle Rush återbetalas inte men det finns möjlighet att du kan överlåta din biljett till någon annan eller använda den till nästa år lopp.